Nyhedsbrev

Hvis du modtager Nyhedbrev fra Alletidershund bliver du hele tiden opdateret, når der starter nye hold. Skriv en mail til alletidershund@gmail.com med ordlyden ønsker Nyhedsbrev.
 
Nyhedsbrev 2018:
 
Godt nytår
Så har vi taget hul på et nyt år og dermed står en ny sæson for døren. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak til alle jer, der har været med på holdene eller er kommet til enetimer, jer der har handlet i butikken og jer der har søgt hjælp til jeres hunde både med Bach remedier og adfærdsbehandling. I er alle sammen med til at gøre AlletidersHund til en hundeskole med engagement, glæde og et sted hvor hundens velfærd er højsæde. Jeg glæder mig derfor også til at tage hul på en ny sæson sammen med jer og med de nye der kommer til.
2018 bliver et spændende år for mig, dels skal jeg på nogle gode kurser, Nose Work og Bach til dyr, men planen er også, at jeg skal have hvalp i år, hvilket der selvfølgelig skal være god tid til. Jeg har fortalt Ronja om min plan, men hun så ud som om, jeg fortalte hende om en alien, så måske vi ikke er helt enige om, hvor spændende det bliver! Men jeg synes nu, at Ronja har så mange gode egenskaber, så jeg vil gerne have hendes hjælp til at opdrage en ny hvalp. Hvis alt går efter planen bliver det i starten af april, vi tage imod et nyt familiemedlem.

Butikken/BARF
Sidste år blev varesortimentet udvidet med de lækre godbidder og snack fra Naturea, hvilket blev taget godt imod og derfor også fortsætter i år. Som noget nyt kunne du også købe Naturea Growth, et 100% kornfrit tørfoder til hvalpe. Dette fortsætter jeg også med, da jeg synes der skal være et godt alternativ til BARF. Naturea får i flere variationer også til voksne hunde og jeg bestiller gerne hjem til dig.
Der er også flere af jer, der gerne vil have alternative loppe/flåd remedier, til jer har jeg udvidet sortimentet fra Anibio, så I kan få Melaflon Spot On, spray og tic-clip.
Og så er der som sædvanlig et stort udvalg af BARF fra Rigtig Hundemad i fryserne. Kom gerne forbi og få en snak, hvis du tænker på om BARF kunne være noget for din hund.

Bach
Mange hundeejere var også forbi for at få Bach remedier til deres hunde. Som eksempel har de køresyge hvalpe haft godt gavn af Knavel. Hunde der har haft dårlige oplevelser har haft godt gavn og Fuglemælk og måske i kombination med Abeblomst, som er god for angst af kendt årsag. Selv brugt jeg Bach til Ronja hen over nytåret. Bach fjerner ikke helt symptomerne, men gør det lettere for hunden at komme igennem, da den kan holde mere styr på sig selv, på nøjagtig samme måde, som når vi selv bruger Bach.

Træning
Vi er kommet ud af en våd efterårssæson og heldigvis bød året første træningsdag for Vinter Vovserne på klar frost og solskin. Det blev dermed en rigtig flot start på årets træning. Vinter Vovserne har sidste træning om en uge og så starter det første hvalpehold. Der kommer et hvalpehold mere med opstart i marts/april.
Året byder nogle af de kendte hold og igen bliver der mulighed for et hold for dem der gerne vil bruge snuden. Og hvis der bliver basis for det vil der også være et hold for dem der gerne vil arbejde med klikkerne og lave sjove øvelser med hundene.
Forårets sæson er planlagt og du kan se planen for de enkelte hold på hjemmesiden www.alletidershund.dk. Jeg glæder mig til at se jer i 2018 


Glennie Steenberg | CVR: SE-37505285 | Sinaivej 13, 5672 Broby  | Tlf.: Glennie 22 13 59 61 | alletidershund@gmail.com